Bogudgivelse :

” 27 Gode Råd – Inspiration til et Udbytterigt Liv “

– 27 Udbytterige Øvelser – der kan gøre dit næste år til det mest udbytterige år – … nogensinde !

– Red.: Dann Sommer

Ingen hokus-pokus eller løftede pegefingre her …

27 Gode Råd med konkrete værktøjer – lige til at gå til …

Blandt forfatterne finder du adskillige dygtige coaches, en mentaltræner, en hypnose-terapeut, en erhvervsrådgiver, en mentor, en sexolog, en tankefeltterapeut og en kropsterapeut !

Bogen indeholder ialt 27 forskellige råd og 27 brugbare, let tilgængelige, øvelser. Så, der er nok at vælge imellem – uanset hvilken situation du befinder dig i.

Med forord af Carsten Vagn-Hansen, ´Radio-Doktoren´

Bogen er blevet til i et tæt samarbejde i et non-profit netværk af professionelle coaches, rådgivere, behandlere og konsulenter.

Ti kr. fra hvér solgt bog går til velgørende formål. Læs mere herom på : Et-Udbytterigt-Liv.dk

Vores opfordring til dig er : … prøv det, gør det !

Fordi, samtlige af rådene i denne bog er gennemprøvede – og virker … !

Bestil bogen :

Kolofon :

Sprog: Dansk
Originaltitel: ´27 Gode Råd -Inspiration til et Udbytterigt Liv´
Red. : Dann Sommer
ISBN-13: 9788776918279
Sideantal: 68
Indbinding : Paperback
Udgivet: 29-02-2008
Udgave: 1

Læserne af bogen fortæller :

” Prøv at læse det første råd: Kend dit mål. Du vil opdage at at det er uhyre nemt, og som jeg, at det har givet et stort udbytte i min dagligdag at fokusere på vigtige og enkle mål. Du programmerer dig selv til, at det skal lykkes, uden at belaste dine tanker med hvordan. Det sker bare. ”

— Af : Jørgen Mads Clausen, Direktør/Danfoss

” Guldkorn, inspiration og konkrete redskaber til et bedre liv lige nu, finder man en masse i 27 Gode Råd. Denne bogform er god, fordi man får essensen af indholdet i mindst 127 forskellige bøger om personlig udvikling. I en hektisk hverdag kan man plukke det, man lige netop har behov for – hvad enten det er et rammende citat, en ny indsigt, et godt råd eller en konkret øvelse. Man kan springe direkte fra ”pudeskrig” til ”pakkedage” og blive klogere på sig selv. I løbet af ingen tid. ”

— Af : Marian C. Prestage, iværksætter-coach & skribent, Bliss-Coaching.dk

” E-bogen ”27 Gode Råd” minder mig om min mormors syskrin, der kunne åbnes og trækkes ud som en harmonika, så de mange små rum kom til syne med deres farverige og brugbare indhold. Bogen har et bredt udvalg af klare budskaber, anvisninger og øvelser til livets små og store udfordringer i parforhold, arbejde og personlig udvikling.
Luk op for ”skrinet” og vælg emne, du bestemmer selv tid og sted. ”

— Af : Heidi Inger Gøtz, webredaktør (DJ) og forfatter

” Alle 27 Gode Råd i e-bogen; ‘et udbytterigt-liv’, er en åbenbaring.
Blot få af rådene mærkes straks i krop og sjæl, hvorfor det bliver en glæde at lære dem alle.
E-bogen ønskes at blive alles viden, og føre til et udbytterigt liv på jorden. “

— Af : Ib Franijeur, Billedkunstner, Franijeur.dk

” De 27 råd er en skøn blanding af valg, vi kan lade os inspirere af. Om det er tempo eller pause, vi har brug for i livet, så er der mulighed for at finde en øvelse her, der gør en forskel og giver et nyt svar.
De 27 råd er bidrag fra personer, der bare ikke kan lade være med at komme med et råd – fordi de beskæftiger sig med dette dagligt. Det smitter i øvelserne, der umiddelbart har en virkning og det giver mig en lyst til, at ville have mere af rådgiveren.
De 27 råd gør mig nysgerrig og giver mig nogle svar, som jeg måske ikke havde fundet uden – virkningsfuldt og professionelt.
– Spørgsmålet er, om vi tør – for det virker ! ”

— Af : Tina Pedersen, HR-konsulent og coach, TDC

” TAK – dejligt at kunne hente en e-bog om selvudvikling på DANSK. I “27 Gode Råd – Inspiration til et udbytterigt liv” er der velkendte og nye råd. En fantastisk inspirations kilde til et nuanceret, udbytterigt liv.
Af de 27 råd, oplever jeg at råd nr. 12: Følg dit hjerte… taler til mit hjerte. Jeg ønsker at leve fra mit hjerte og blive mindet om det store perspektiv, helheden OG det at jeg kan styrke dette ønske gennem “Jeg gør mig glad øvelsen”. “Følg dit Hjerte” vækker følelsen af samhørighed med helheden; som i det små, ligeledes i det store….. – i mig. ”

— Af : Anne-Marie Madsen, Livsqunstner, buschauffør

” Det er en fantastisk måde at samle alle de gode og meget effektive råd og vejledninger til at et liv kan lykkes.Jeg har selv stiftet bekendtskab med mange af ideerne gennem årene i min søgen efter et bedre og mere positivt fundament for livets udfoldelse.Det jeg oplever, er at man ind imellem glemmer alle disse fantastiske enkle og meget tilgængelige metoder og derfor er det umiddelbart fantastisk at der er
nogle mennesker der her har samlet det i en håndbog. Det er en bog jeg flittigt vil tage frem og bruge i relation til mig selv og til mine klienter.
Har allerede brugt en af metoderne til en klient og det var dejligt enkelt at kunne give lidt med på skrift.
Et enkelt, let tilgængeligt materiale som virker. ”

— Af : Karen Egedal – Massage/terapeut og supervisor

” Fantastisk med en bog, der på en enkel og ligefrem måde, samler en masse gode råd og øvelser, som jeg kan tage frem og bruge i min hverdag. En lille håndbog, med stor værdi ”

— Af : Helle Gottenborg, stud. soc.

” De ’27 råd’ er sjove at læse, og samtidig er der stor dybde i indholdet.
Min erfaring som psykoterapeut siger, at vi mennesker kan udvikle os selv via små enkle øvelser som disse.
Sådan er det med alt i livet, som kræver vores indsats og hengivelse, og som er nyt for os. Så lad dig opmuntre ved at øve dig i noget, som er ikke dagligdags ting for dig! Lad dig udfordre til at gøre noget godt for dig selv på en kreativ måde ! ”

— Af : Claire Neger, Psykoterapeut og underviser, ClaireNeger.dk

” – tænk dig til Rio, – tænk dig til rigdom, – tænk dig til din drømmekvinde, – tænk dig til at gense en gammel ven …….. det sidste gjorde jeg for ca. 10 dage siden. Hvor ville det bare være fantastisk at møde min gamle ven igen. Jeg havde ikke haft kontakt med ham i ca. 25 år og havde ”googlet” ham uden held! Waauv! Jeg sidder her og får en fantastisk følelse over hvor godt det virker. YES!! For få dage siden faldt jeg tilfældigvis over en udsendelse i fjernsynet .. …… og hvem var med i den udsendelse? Min gamle ven. Det tog kun nogle få opringninger og en mail ……….. dagen efter var jeg i kontakt med ham! …….. Fantastisk!!!
Fokusér dine tanker på ….. Det Du Vil Ha’ .…. Det Virker!
Er du den som søger bare en lille udfordring eller større …….. så læs denne bog!
Som Dann Sommer skriver: ”Det du fokuserer på, kommer der mere af ……! jeg siger .. Det virker 110%! ”

— Af : Jacques Hansen, Iværksætter-coach, Hovedskovgaard.dk

” De flesta råden har du redan hört många gånger.
Det är ändå värt att läsa denna samling på 27 råd.
Det är inte råd i öst och väst även om temana kan förekomma spridda – den bakomliggande hållningen är stanna upp odla medvetenhet och närvaro för ett rikare liv.

Råden är föredömligt korta och koncentrerade om ett tema var. I början anges på vilka områden man förväntas få mer utbyte av läsningen och av att praktisera.
För som en skribent så klokt skriver räcker det inte att veta det eller ha hört det. Det är praktiken som gör skillnaden.

Så jag valde ett av råden – det som omedelbart tilltalade mig, ”Følj dit hjerte”, och har gjort det till en vana attställa mig frågan vad det är som får mitt hjärta att sjunga.
Utbytet tillsvidare är det överraskande att själva meningen själva frågan vad får ditt hjärta att sjunga räcker som en påminnelse att stanna upp ett tag. Dessutom gör själva formuleringen mig glad. ”

— Af : Inger Gunnarsen: Feldenkreispædagog, mag. art., FeldenkraisService.com

” Det er en super god ide at samle de bedste råd fra flere forskellige rådgivere ét sted. 27 Gode Råd er som essensen om det gode liv serveret på et fad. Man kan lige snuppe det råd der tiltaler en mest i øjeblikket, og gå i gang med at fordybe sig i en øvelse.

Selv har jeg allerede lavet en collage, ifølge rådet om at begynde med en vision, som nu hænger over mit skrivebord til inspiration. Jeg er også begyndt at organisere mine tanker omkring parforhold i krav, behov og ønsker ifølge et af de andre råd.

Som marketing-konsulent er jeg vant til at arbejde med virksomheds identitet og visioner. Alfa og omega for at virksomheden kan leve og udvikles i den retning man ønsker. Det var dejligt at blive mindet om hvor vigtigt det er at formulere det for mig selv og mit liv.
Jeg kan allerede se at jeg vil gå videre til de andre råd og bruge nogen tid på dem også. Godt initiativ!

— Af : Lucia Söderling, Marketing konsulent/smykke designer, Compliment.dk

” I bogen foreslås, at man kan tage den frem i ny og næ, men jeg vil tage den frem hver dag. Jeg har gennem de sidste 2 år hver dag læst positiv og udviklende litteratur, og dette kan da ikke være nemmere. Hver dag at læse 1 eller flere råd og få vitaminer til resten af dagen, det er da en gave.
Det er svært at fremhæve det ene gode råd frem for et andet, men rådet i om at kende sine krav i forbindelse med parforhold, gælder jo ikke bare i parforhold. Men for mig, som har svært ved at stille krav i alle livets forhold, både mht. virksomhed, forældre, børn osv. er denne øvelse vist rigtig god!!!
En bog jeg varmt vil anbefale. “

— Af : Lone de Bie, www.10min.dk