Hvad er de bedste bogtitler om professionél networking ? - Her finder du 6 af de bogtitler, som jeg selv har fået størst udbytte af at læse, når temaet hedder ´professionél networking´. En række af bogtitler som dels er baseret på mine egne 10+ år som en aktiv og engageret netværker. Dels er bogtitlerne udvalgt blandt et langt større antal bøger, som jeg har læst og været omkring i de seneste 20+ år med dette tema. #Networking #Netværk #Professionél #Business #Erhverv #Succes #Linkedin #DannSommer #BrainFoodnSoulFood

Nyttige bøger og litteratur til inspiration :

” The networking book – 50 tips til stærke strategiske relationer “.
– Bog skrevet af: Simone Lemming Andersen
– Forlag : Strategisk Kommunikation, 2017.

Simone Lemming Andersen har skrevet ’The networking book’ for dig, der enten ér eller ønsker at blive en professionel, effektiv og værdifuld netværker.

Så, er du en aktiv og engageret netværker, som ønsker at forøge udbyttet af dine professionelle netværksaktiviteter, så er dette bogen for dig!

Ligeledes, hvis du kun vil læse én bog om at blive en god netværker, så er dette også bogen!

Uanset dit erfarings-niveau omkring professionel networking, så er der masser af super-god inspiration at hente her.

En overskuelig og letlæst bog, både for dig, der er ny ift. at komme i gang med professionel networking, og for dig der er en mangeårig og erfaren networker.

Søger du masser af helt konkrete og lav-praktiske råd, tips, idéer, inspiration og ´how to ´s´ – så er det her …

Fordi, bogen er opdelt i korte, letlæste kapitler, hver med ét enkelt emne.

Dette betyder, at du enten kan vælge blot at slå op på et tilfældigt sted i bogen og læse netop det, der måtte interessere dig.

Eller, hvis du søger inspiration til noget helt konkret, som du gerne vil blive bedre til, i fht. dine netværks-aktiviteter, så vil du hurtigt kunne finde et kapitel, der matcher netop dét, du har brug for.

Eller, skulle du vælge at læse hele bogen, fra start til slut, så vil du få en særdeles effektiv og værdifuld ´værktøjskasse´, som du kan gøre brug af, når du kaster dig ud i dine professionelle netværks-aktiviteter.

’The Networking Book’ er et ´must read´ for enhver, der interesserer sig for, eller er engageret i, professionel networking!

Find bogen på Saxo.com (Dansk udgave) – Her …

Find bogen på Amazon.com (Engelsk udgave) – Her …

 #Networking #Netværk #Professionél #Business #Erhverv #Succes #Linkedin #DannSommer #BrainFoodnSoulFood
Læs også:  Elevator-talen - 4 - Udvidet udgave - II - ´60-Sekunders Elevator-talen´
1,416 views
2020-10-30T11:20:51+00:00